Wat is Snus eigenlijk? Alles wat u moet weten !!

Er zijn veel tabaksproducten, en Snus is er een van die is gemaakt met donkere tabak. Snus wordt gemaakt met behulp van geaarde tabak die is onderverdeeld in drie categorieën, zoals een fijne maling, medium en grof. Het is een op tabak gebaseerd product dat in Zweden wordt gemaakt en alleen in Scandinavische landen wordt verkocht. Als u tabak gebruikt, moet iemand kiezen voor snus in plaats van sigaretten. Het is een volledig rookloos tabaksproduct dat voortdurend in populariteit toeneemt in Amerika. Het is verkrijgbaar in de twee primaire vormen, zoals snuiftabak en kauwen. Elke Amerikaanse honkbalfan zal zeker belangrijke dingen vertellen over Kauwtabak. Een persoon kan de Snus oraal consumeren. Als het legaal is in uw land, moet u een gecertificeerd bedrijf zoeken waar u snus kunt kopen. Hier heb ik belangrijke informatie over Snus samengevat, waar je een blik op kunt werpen.

  • Rookloze tabaksproducten
    Amerikaanse tabaksfabrikanten maken voortdurend reclame voor rookloze tabaksproducten zoals Snus. Deze tabak is niet opgenomen met kanker gerelateerde risico’s. Als u de Snus gebruikt, helpt het u bij het stoppen met roken. Het brengt geen enkele vorm van gezondheidsrisico’s met zich mee. Zo’n specifiek product is in de Europese Unie verboden. Het is een populair tabaksproduct geworden in het Scandinavische land. Snus maakt de goedkopere producten met water en zout. De meerderheid van de tabaksliefhebbers koopt de natte snuiftabak die meer dan 50 procent water en 30 procent tabak bevat.
  • Waarom verschilt snus van andere tabak?Als u geen gezondheidsrisico’s wilt lopen, moet iemand Snus gebruiken. Als u snus-gebruikers bent, moet u meer geduld hebben om een ​​nicotinefixatie te krijgen. Als je bijna 2 gram snus binnenkrijgt, kan het de nicotineconcentratie een boost geven. Als je je lichaam wilt beschermen tegen een gevaarlijke ziekte als kanker, kies dan voor de Snus. Fabrikanten van Snus voegen een aanzienlijke hoeveelheid zout en natriumbicarbonaat toe, beter bekend als Banking Soda. Het zal u helpen bij het vrijkomen van de nicotine. Sommige fabrikanten verkopen de nep-Snus. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om te kiezen voor de beste fabrikant die u echte Snus kan aanbieden.
  • Is Snus veilig of niet? Volgens verschillende rapporten is Snus veel veiliger dan sigaretten. Pasteurisatie van de Snus-tabak doodt voortdurend de tabakspecifieke nitrosaminen. TSNA’s worden beschouwd als primaire kankerverwekkende stoffen die beschikbaar zijn in tabak.

Afsluitende woorden

Ten slotte is Snus veel beter dan een sigaret. In plaats van een gevaarlijk tabaksproduct, zou iemand moeten kiezen voor de Snus die niet vol zit met kankerverwekkende chemicaliën die tot longkanker zullen leiden, zoals polycyclische aromatische koolwaterstoffen. Om uzelf tegen longkanker te beschermen, moet u de snus roken.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Related posts